Супер таланти
#1 Removed user 25.07.2016 17:41
Daredevils
329 Posts

Предлагам да се направи гласуване , да се премахнат ли ограниченията от 5 супер таланта в един отбор .Моето лично мнение , че това бе една абсолютна глупост и самия факт , че с нищо не допринесе за играта а и сме свидетели че има вратичка само за определени отбори които си купуват повече от 5 супер таланта са достатъчни аргументи и трябва да бъде премахнато ограничението .Но това е лично мое мнение затова предлагам гласуване за да видим какво е мнението и на другите мениджъри !!!

#2 KaTaP3uC 25.07.2016 18:04
KaTaP3uC
21 Posts
Since 12.02.2010

Твърдо съм против премахването на ограничението защото премахне ли се отново ще има отбори с по 11-16 СТ и ДЮШ-а отново отива на майната си.Идеята за ограничаване на бройката не е лоша просто само лошо реализирана от админа. Ако каже че може да оправи бъг-а ок ако ли не аз съм на мнение най-добре да ги махне окончателно !

#3 ПФК Ботев Гълъбово 25.07.2016 19:18
ПФК Ботев Гълъбово
610 Posts
Since 25.02.2009

TВЪРДО ПРОТИВ ,но да се намери начин да се спре тоя Бъг,защо както се вижда има долни душици които въпреки че знаят че е забранено се възползват от това

#4 Removed user 25.07.2016 19:37
Daredevils
329 Posts

<blockquote><h3>Тангра написа:</h3>TВЪРДО ПРОТИВ ,но да се намери начин да се спре тоя Бъг,защо както се вижда
има долни душици които въпреки че знаят че е забранено се възползват от това</blockquote>
Добре де аз когато имах 5 супер таланта , ми изписваше че съм достигнал лимита как тези хора успяват да си купят повече от 5 супер таланта ??? Бъг ли , или са близки на админа или са хакнали играта не знам но определено или това трябва да се спре от г-на който претендира че е администратор или изобщо да се премахне , защото по този начин много хора оставаме прецакани така

#5 KaTaP3uC 25.07.2016 19:49
KaTaP3uC
21 Posts
Since 12.02.2010

Ако имаш за цел винаги може да преметнеш системата. В началото се откри бъг при трансферите на търг, купуваш си 4 таланта и после пускаш оферта към няколко таланта и накрая се оказва че имаш 6 или 7 таланта. Аз лично си мисля че тази хватка става и без офертата да е на търг и сега ще разясня. Купуваш си 4 таланта и после се договаряш с няколко мениджъра и им правиш оферти без да ти продават на момента, и след като си дал и последната оферта им казваш да приемат и накрая може да се окажеш и с 15 таланта.... Не съм изпробвал но съм почти обеден че е възможно :)

#6 Removed user 25.07.2016 20:10
Daredevils
329 Posts

<blockquote><h3>KaTaP3uC написа:</h3>Ако имаш за цел винаги може да преметнеш системата. В началото се откри бъг при
трансферите на търг, купуваш си 4 таланта и после пускаш оферта към няколко
таланта и накрая се оказва че имаш 6 или 7 таланта. Аз лично си мисля че тази
хватка става и без офертата да е на търг и сега ще разясня. Купуваш си 4 таланта
и после се договаряш с няколко мениджъра и им правиш оферти без да ти продават
на момента, и след като си дал и последната оферта им казваш да приемат и накрая
може да се окажеш и с 15 таланта.... Не съм изпробвал но съм почти обеден че е
възможно</blockquote>
Не знам може и да е така , но мене ме интересува или админа затяга нещата или ми премахва лимита защото без да се спазва правилото за лимит от всички се губи смисъл тогава !!!

#7 Plamo 26.07.2016 08:58
Plamo
1164 Posts
Since 21.06.2009

Аз съм да си остане ограничението, но да се бутне бъгчето.
И не по темата предлагам да се направи нещо с тия контузии, че ми писна всеки ден нови и нови в лазарета. Това си е дискриминация редовните играчи да страдаме от контузени, а тези които влизат веднъж на седмица-две без контузени!!! Ама то за какво предлагам, никой няма да го прочете...и да си размърда пръста да направи нещо...

#8 Removed user 26.07.2016 20:59
Demons
119 Posts

Аз мисля че или трябва да се махне ограничението за ст или напълно да се махнат суперталантите от играта. Това в момента със 5-те ст е средно положение (бих казал компромис) Така с компромиси няма да стане:)

#9 Removed user 28.07.2016 14:25
Dynamite
671 Posts

Учудва ме как все още се намират хора дето си въобразяват че като напишат нещо във форума ще променят фактите. Играта няма да бъде пипната докато администрацията непожелае, ако въобще това се случи някога. Пийте си биричка идете на моренце пък играта я оствете да отлежава. Един ден ако е рекъл..... ще се състезаваме отново.(beer) (sun) (beer)

#10 Plamo 28.07.2016 15:19
Plamo
1164 Posts
Since 21.06.2009

<blockquote><h3>ФК Долно Маймунаре написа:</h3>Учудва ме как все още се намират хора дето си въобразяват че като напишат нещо
във форума ще променят фактите. Играта няма да бъде пипната докато
администрацията непожелае, ако въобще това се случи някога. Пийте си биричка
идете на моренце пък играта я оствете да отлежава. Един ден ако е рекъл..... ще
се състезаваме отново.</blockquote>

Ей това е правилния коментар :) За биричката съм най съгласен, но съм на работа за жалост...но пък довечера...обезателно ще ударя 1-2 (beer) (dance) (beer)